- Azért, mert ha tanultál a nemzetközi költészetről vagy nyelvekről egyáltalán, akkor nem hiszed el, hogy a magyar az egyetlen és tökéletes nyelv és az összes többi ennek a silány utánzata.
- Mert ha tudod, hogy egy sejt hogyan épül fel és tudod, hogy mi a DNS, akkor nem hiszed el, hogy a citrom gyógyítja a rákot.
- Mert ha tanultál fizikát és tudod, hogy mi a mikrohullám, akkor nem hiszed el, hogy a mikró szétsugározza az agyad.
- Mert ha tudod, hogy mik az izotópok és esetleg miért is fontosak az urán egyes izotópjai, akkor tudod, hogy az atomerőműnek mik a valós veszélyei és mik a sötétzöldeknek a paranoiái.
- Mert ha ismered a történelmet és főleg annak összefüggéseit, akkor nem áltatod magad azzal, hogy Jézus magyar volt vagy éppen, hogy a magyarok már Jézus ELŐTT keresztyének voltak.
- Ha a fénytörést ismered, akkor nem gondolod a koszos fényképezőlencsére azt, hogy a koszfoltok igazából szeretetgömbök, amik körülveszik a kutyádat.

És lehetne sorolni.

Aki pedig erre azt mondja, hogy meg lehet mindezt nézni az interneten, akkor annak azt üzenem, hogy: Igen meg lehet. De nem fogod. Mert túl hülye leszel ahhoz, hogy beírjad a keresőbe, hogy mit is keresel.

A bejegyzés trackback címe:

https://agyisuti.blog.hu/api/trackback/id/tr8812094087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása