Autósok, gyalogosok

2012.10.06. 19:37

Az elmúlt pár hónapban egész sokat gyalogoltam a városban és rá kellett jönnöm, hogy az autósok nem normálisak. És nem, nem arra gondolok, hogy mennek mint az állat. Éppen ellenkezőleg. Még a zebra közelében sem vagyok és már megállnak és várják, hogy átmenjek. Mögöttük meg torlódik a sor én meg siethetek.

Alapból autós vagyok és nem tudom megérteni ezt a viselkedést. Oké, hogy a gyalogosoknak a zebránál már ráutaló magatartásnál is elsőbbsége van, de azért nem kéne ezt ennyire komolyan venni. Persze ha már ott toporog, akkor meg kell állni, de ez így ebben a formájában hülyeség.

Arról nem is beszélve, hogy mivel az autó gyorsításkor eszik a legtöbbet, ezért az ilyen felesleges megállásokkal nő a fogyasztás és pusztulnak a jegesmedvék az Északi sarkon.

A bejegyzés trackback címe:

https://agyisuti.blog.hu/api/trackback/id/tr714823704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása