Gyerek II.

2020.01.01. 09:47

Az elmúlt időszaknak is volt pár tanulsága a kisbabák működésével kapcsolatban.

Az első, hogy a gyerekek nem Halász Juditra kondicionálva születnek, ilyenkor még minden zene, zörej jó szórakozás számukra. Ezért aztán Kiskuglinak elég korán, kb. két hetesen kezdődött a zenei nevelése, amiből szinte teljesen egészében hiányoznak a szokványos gyerekzenék, ellenben most is teljes boldogságban alszik itt mellettem Catameniát hallgatva, bár a délutáni alvást a Cavalera Conspiracy alapozta meg. Igaz, néha kap Yirumát is, meg hát egyelőre még nincsen black metalt játszó felhúzhatós nyünyőke sem, pedig igény lenne rá. Mondjuk a kedvenc zenéje, az igazi taktikai atomfegyver, ami a legnagyobb százalékban kiüti, az Electroluxtól a Vacuum Cleaner. Szerencsére van belőle 10 órás verzió is a youtubeon.

Ezen túl arra is rájöttem, hogy egy babával a „belesikítunk az éjszakába” kifejezés egészen új értelmet nyer. Mert habár régebben ehhez elég kellemes élmények kapcsolódtak, most valahogy nem az igazi, amikor a legszebb álmomból a The Great Southern Trendkill első másodperceire kelek úgy, mintha a villám vágna belém. Ilyenkor a gyors ágyból kiugrás után egy többfázisú megoldássorozat veszi kezdetét, és bízunk benne, hogy valahol útközben beüt a Babazen, és mehetünk mi is vissza az ágyba. Először megy persze a nyugtatás, a simogatás, beszélgetés. Ha ez nem sikerül, akkor a cumi az ágyforgó, minősített esetben a seggrázószék, ha pedig minden csődöt mond, akkor csak a vágy marad, a legális chloroform. Vagy pedig zenélünk ugye, ami éjjel kettőkor minden szomszéd álma.

Aztán a baba fizikálisan is rohamtempóban fejlődik. A legszembetűnőbb talán az, hogy a Kojakfrizurát felváltotta az elől sportosan rövid, hátul pedig a divatosan hosszú Bundesliga stílus, ami David Bowie esetében ugyan nagyon vagány volt, de mi itt inkább csak várjuk, hogy valamit kezdhessünk a helyzettel. A mozgáskultúra is fejlődött az eszeveszett rugdalózástól és csapkolódástól a Yodaszerű meditatív rugdalózásig és csapkolódásig, a szókincs pedig az oá-tól eljutott a nyuminyumi és eűűűig.

Végül pedig megtanultam, hogy a Pepco direktbe van kötve a nők G pontjával, ezért a Pepcoexpress menetrendszerűen indul minden héten, amitől lassan féltékeny is leszek. Ezt egybevetve azt hiszem, hogy ezek a pár hónapos babák azt az életet élik, amit mi is szeretnénk, szóval remélem jól sikerül neki kiélvezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://agyisuti.blog.hu/api/trackback/id/tr6015378554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása